Ilmalämpöpumput ja aurinkopaneelit Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy:ltä Mänttä-Vilppulasta

Ota yhteyttä
Palvelu-ikoni

Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput ja aurinkopaneelit. Saat meiltä myös varaosat. Palvelualueemme kattaa Mänttä-Vilppulan, Keuruun, Ruoveden, Jämsän, Virrat, Juupajoen ja Oriveden. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ilmalämpöpumpulla aina miellyttävä lämpötila

Saat meiltä laadukkaat ilmalämpöpumput koteihin ja yritysten tiloihin, tarvittaessa myös valmiiksi asennettuina. Edustamme laadukasta ja tunnettua Mitsubishi Electric -tuotemerkkiä ja toimimme yhteistyössä pohjoismaisen maahantuojan Scanofficen kanssa. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ilmalämpöpumppujen asennuksista.

Ilmalämpöpumppu on järkiratkaisu, kun etsit tehokasta ja edullista tapaa lämmittää ja viilentää sisäilmaa. Ilmalämpöpumpun käytöllä voit säästää esimerkiksi kotisi lämmityskuluista jopa 55 %.

Mikäli pohdit, onko ilmalämpöpumppu sinulle oikea ratkaisu, ota rohkeasti yhteyttä palvelevaan liikkeeseemme! Me vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Lue lisää Scanofficen ilmalämpöpumpuista

Tuota itse puhdasta aurinkoenergiaa

Me myymme ja asennamme myös aurinkopaneelijärjestelmät kotitalouksille ja yrityksille. Itse tuotettu aurinkosähkö vähentää ostetun sähkön tarvetta ja tuo säästöjä. Aurinkoenergia on uusiutuvaa energiaa ja siten ympäristöystävällinen ratkaisu. 


Saat meiltä Scanofficen aurinkosähköpaketit, jotka sisältävät kaikki aurinkovoimalassa tarvittavat komponentit kattokiinnikkeitä myöten. Valikoimaamme kuuluu myös Sofar Solarin invertterit ja Canadian Solarin half-cut-paneelit. Tarjoamme laadukkaat tarvikkeet, joilla saadaan aikaiseksi pitkäikäinen, kesät ja talvet toimiva aurinkovoimala.


Ota yhteyttä ja kutsu meidät käymään. Voimme auttaa sinua juuri oikean aurinkosähköjärjestelmän valinnassa ja sen mitoituksessa. Palvelemme Mänttä-Vilppulassa ja naapurikunnissa.

Tutustu Scanofficen aurinkojärjestelmiin

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy:hyn ja pyydä tarjous ilmalämpöpumpuista tai aurinkopaneeleista!

 

Saat meiltä myös suurtalouskoneiden huollot, varaosat ja tarvikkeet sekä uudet suurtalouskoneet. 

 

Huoltamomme palvelee sinua jo lähes 40 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattiosaamisella! Huolto- ja asennuspalvelumme on saatavilla Mänttä-Vilppulan, Keuruun, Ruoveden, Jämsän, Virtojen, Juupajoen ja Oriveden alueilla.

Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy

Santalankatu 4

35820 MÄNTTÄ

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta tai aurinkosähköjärjestelmästä!

Soita meille